Nationaal Schoolreis Magazine, hij is er weer!

Nationaal Schoolreis Magazine, hij is er weer!

Terug naar overzicht

Apeldoorn, 9 januari 2018

Het nieuwe jaar is inmiddels voor alle scholen in Nederland weer van start gegaan en daarmee ook de voorbereidingen voor de schoolreis van dit seizoen. Tijd dus voor een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine.

Met enorm veel plezier hebben we samen met talrijke panelleden en honderden schoolreisbestemmingen de afgelopen 27 jaar gewerkt aan het Nationaal Schoolreis Magazine en nu ook weer aan de nieuwe voorjaarsuitgave.

Ja, je leest het goed: het Nationaal Schoolreis Magazine (NSM) bestaat alweer 27 jaargangen. En wat zo mooi is, we zijn nog altijd volop gemotiveerd en enthousiast! Vooral door alle reacties van jou en van je (tijdelijke) collega-schoolreisorganisatoren, die ons blijven inspireren om een steentje bij te dragen aan je verantwoorde schooluitstap.

Het organiseren van een geslaagde schoolreis, excursie of schoolkamp en de ‘ontspannen’ begeleiding daarvan is een flink onderschatte schoolactiviteit. Dat werd vorig schooljaar wederom bevestigd in het onderzoeksrapport ‘Het schoolreisje van de toekomst’, uitgevoerd door de Nationale hogeschool voor toerisme en verkeer (NHTV) te Breda in opdracht van het Nationaal Schoolreis Magazine. Van docenten en ouderraadleden wordt ineens verwacht dat ze een ware reisspecialist zijn.

Alles wat je zoekt, vind je in het Nationaal Schoolreis Magazine. Bestemmingen voor excursies, vermakende, educatieve en/of sportieve uitstappen, schoolkampen en vanzelfsprekend veel schoolreizen maar ook organisaties die op school een leuke en leerzame dag organiseren. Ook krijg je volledige informatie over alle zaken die met de organisatie van een uitstap te maken hebben, aangereikt voor en door je collega organisatoren.

Een vrolijke schoolreisgroet,
namens het compleet Schoolreis.nl team.


Dinsdag 16 januari a.s. (week 3) zullen alle abonnees en scholen in het basisonderwijs, speciaal onderwijs, algemeen voortgezet onderwijs, ouderverenigingen, centra voor buitenschoolse opvang, internaten, scoutingverenigingen en touringcarondernemingen in Nederland gratis één exemplaar ontvangen. Wil je dit exemplaar nabestellen via de post? Voor meer informatie over het nabestellen van het Nationaal Schoolreis Magazine (klik hier).

Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten