Schoolreis naar Klimpark Fun Forest

Terug naar overzicht
Klimpark Fun Forest, Klimpark Fun Forest voor een actieve en avontuurlijke beleving van het bos.
Klimpark Fun Forest
Klimpark Fun Forest
Klimpark Fun Forest
 

Klimpark Fun Forest, voor een actieve en avontuurlijke beleving van het bos


Welkom in één van de mooiste bossen van Nederland. Wat je in een gewoon bos niet mag of kan doen, mag je hier wel. Je gaat de bomen in. Zodat je het bos kan voelen. Of je nou jong ben of oud, Tarzan of Jane, iedereen is welkom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

Voor een avontuurlijk schoolreisje ben je bij Fun Forest aan het juiste adres! Klimmen bij Fun Forest is een unieke, fun, actieve, maar vooral veilige beleving van de natuur. Klimmen duurt 3 uur, dit is inclusief de veiligheidsinstructie. Uiteraard krijg je van ons een gordel en helm. Onze instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou verder wanneer dat nodig is! Klimmen kan in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo!

Elk park heeft meerdere parcoursen met verschillende hoogtes. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een van de Forest Adventures: Forest Games, Under Construction of Master Minds. Dit zijn teamspelen op de grond, dus niet op hoogte in de klimparcours. Een Adventure kan ook voor of na het klimmen gedaan worden. Tijdens de activiteiten door is het mogelijk een lunch te nuttigen, Fun Forest kan deze volledig verzorgen. Zo zijn de magen gevuld en kan je weer snel verder!
Voor het klimmen met scholieren geldt een gereduceerd scholentarief. Daarnaast klimmen er per schoolklas twee begeleiders gratis mee.

Fun Forest is geopend van maart t/m november.
Kijk voor meer informatie op onze site (klik onderstaande button) of neem contact op met de klantenservice: 088-369 7000.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Verlengde Trappistenweg 35
5932 ND Tegelen
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 336 73 78 (klantenservice)
E-mail
 
19.8°
dinsdag
14 augustus
- mm
WZW
3
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten