Schoolreis De Jongens uit Schoorl

Terug naar overzicht
De Jongens uit Schoorl, Kwaliteit in schooluitjes!
De Jongens uit Schoorl DJUS
De Jongens uit Schoorl DJUS
De Jongens uit Schoorl DJUS
 

De Jongens uit Schoorl, kwaliteit in schooluitjes!


De Jongens uit Schoorl, kwaliteit in schooluitjes
Voor basisscholen en middelbare scholen organiseren De Jongens uit Schoorl uitdagende sport en educatie schooluitjes in de Schoorlse duinen en op het Noord-Hollandse strand. Een compleet dagje uit met school vol met bos, duin en strand activiteiten. Een schoolsportdag op het strand, een schoolreisje in de duinen of een complete werkweek met overnachting. Talloze leuke activiteiten en spannende tochten door de natuur maken onderdeel uit van onze schoolprogramma’s. Onze schoolreisjes kunnen op alle stranden van Noord-Holland georganiseerd worden.

Unieke locaties voor je schoolreisje!
We werken vanaf verschillende locaties waarvan het DJUS strandhuis Camperduin de hoofdlocatie is. Een plek aan het strand met uitzicht op het natuurgebied de putten en als achtertuin de Schoorlse duinen! Kortom de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde schoolreis. Andere locaties zijn de stranden van Egmond, Zandvoort, Callantsoog en Castricum.
Groepsaccommodatie aan het strand
Onze accommodatie ligt op 100 meter van het strand en gaat in de achtertuin volledig op in het uitgestrekte natuurreservaat de Schoorlse duinen. De perfecte locatie voor een actief kamp!

We organiseren verschillende kampen;
- Schoolkampen voor basisscholen
- Watersportkampen voor middelbare scholen
- Werkweken

De Slaper (26 personen) en De Dromer (40 personen)
In de gezellige gezamenlijke ruimte van de accommodaties kunt u heerlijk ontspannen vanaf de bank televisie kijken of natuurlijk een leuk spel doen aan één van de grote tafels. Er is een aparte keuken met 6-pits fornuis, koelkast en afzuigkap. Buiten op de veranda staat een ingemetselde barbecue tot uw beschikking.

Populairste activiteiten;

Brandingraften
Welk team trotseert als eerste de spetterende branding en gaat rond de boei? Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je alle kneepjes over het branding raften! Mocht je niet uit de boot vallen gaan we rodeo raften!!!!

Golfsurfen
Sta in een les op je surfboard. Zowel theorie en praktijkles.

Zeezwemles
Leer in de ochtend alle uitdagingen van de zee. Waar komt de stroming vandaan. Wat is een mui en waar moet je voor opletten in de zee.

Expeditie Noordzee
Bij dit ultieme kennismakingen en teambuilding programma, zullen complete klassen de strijd tegen elkaar aangaan op 4 uiteenlopende “proeven” (opdrachten). Het zal hierbij aankomen op inventiviteit, behendigheid, creativiteit, communicatie en samenwerking. Welke klas wint deze ultieme battle?

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Heereweg 403
1871 GL Schoorl
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (072) 509 27 73
E-mail
Website
www.djus.nl
 
18.4°
vrijdag
17 augustus
- mm
-
0
22°
zaterdag
18 augustus
30%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten