Schoolreis naar Mattel Play! Sevenum

Terug naar overzicht
Mattel Play! Sevenum, Let’s play.
 

Mattel Play! Sevenum, Let’s play


In maart 2018 opent ‘Mattel Play! Sevenum’ haar deuren!

Mattel Play! Sevenum is een nieuw interactief indoor edutainment center in Noord-Limburg. Mattel Play! Sevenum is de eerste, aan een speelgoedmerk gebonden, attractie in Nederland en de Benelux. Deze interactieve accommodatie van 2000 m2 groot bestaat uit volledig gethematiseerde zones die ervoor zorgen dat kinderen hun favoriete TVpersonages, zoals  Thomas De Trein™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en hun wereld tot leven kunnen brengen. Daarnaast kunnen kinderen hun eigen creaties bouwen in de Mega Construx™ en Mega Bloks® zones en uren plezier hebben in de Mattel Play! Roller Disco. 

Mattel Play! Sevenum biedt kinderen en ouders/begeleiders de mogelijkheid om echt samen te spelen en te genieten van de tijd met elkaar. In dit interactieve edutainment center kunnen bezoekers zich onderdompelen in de alom bekende TV-werelden met de favoriete personages en zo hun fantasie de vrije loop laten. Kinderen krijgen de bouwstenen om hun creativiteit te ontplooien. Tot slot, zijn kinderen en hun ouders/begeleiders samen actief: ze rennen, springen, klimmen en spelen terwijl ze alle mogelijkheden van Mattel Play! Sevenum ontdekken.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Midden Peelweg 7
5975 MZ Sevenum
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (077) 467 77 77
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+