Schoolreis naar Ontdekhoek

Terug naar overzicht
Ontdekhoek, Waar bij jong en oud een 'lampje' gaat branden!
Ontdekhoek
Ontdekhoek
Ontdekhoek
 

Ontdekhoek, waar bij jong en oud een 'lampje' gaat branden!


Wat is de Ontdekhoek?
Een grote werkplaats waar je zelf proefjes mag doen. Aan de slag gaan en je geen seconde vervelen! Ontdek hoe je met zware keien snelstromend water tegenhoudt, van aardappels chips maakt, de snelste zeilboot bouwt, muntjes vormt, een koetje melkt en heerlijke geurende zeepjes maakt.

Achtergrond
De Ontdekhoek bestaat sinds 1986 en heeft een aantal locaties in Nederland. Alle kinderen van 2 tot 15 jaar zijn welkom. Door vrij te werken met meer dan 30 proefjes raken kinderen vertrouwd met de werking van techniek. Alles is zo uitgekiend dat het veilig is. De uitdaging is om dingen te maken die werken en die vervolgens te verbeteren. De proefjes geven een eerste indruk van het denken en werken in diverse technische bedrijfstakken.

Schoolreizen
Het concept ‘denken, doen, verbeteren’ komt in elk proefje terug. Een kind is vrij om eigen oplossingen te vinden en uit te werken. Het is een uitstekend principe om (soms onverwachte) capaciteiten en talenten zichtbaar te maken. De onderwerpen en proefjes zijn zo gekozen en ontwikkeld dat er spelenderwijs wordt geleerd.

Alle groepen van het basisonderwijs, ook de allerjongsten van de voorschool, het speciaal onderwijs, en de eerste en tweede jaar van het voortgezet onderwijs zijn welkom na reserveren. Natuurlijk zijn ook andere groepen zoals Scouting, BSO, overige verenigingen welkom na reserveren. Kijk op onze website voor actuele prijzen, reducties en voorwaarden.
Verjaardagsfeestje

Bij de Ontdekhoek kun je het superfeestelijke ‘Jariger-dan-jarig’ arrangement kiezen. De jarige wordt helemaal in het zonnetje gezet. Je mag op een echte verjaardagstroon plaatsnemen, je krijgt een cadeau en je wordt onder onze regie toegezongen. Alle kinderen van het feestje krijgen iets lekkers en er is limonade, voor de volwassenen is er koffie en thee. Jullie mogen allemaal een grote portie chips bakken.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Schuttersweg 76
3034 RN Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (010) 414 31 03
E-mail
 
19.5°
dinsdag
14 augustus
- mm
WZW
4
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Ontdekhoek beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

CBS Merula, Heenvliet
S. Jordana
Schoolreis naar: Ontdekhoek
Beoordeling:
Onze schoolgroepen gaan vaak naar Ontdekhoek Rotterdam
Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2018)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 27 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2018

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreis.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten