Schoolreis naar GaiaZOO Kerkrade

Terug naar overzicht
GaiaZOO Kerkrade, ZOO is Gaia.
GaiaZOO Kerkrade
GaiaZOO Kerkrade
GaiaZOO Kerkrade
 

GaiaZOO, het mooiste schoolreisje van Nederland


Op ontdekkingsreis met de klas door GaiaZOO
Waarom heeft een stekelvarken stekels? Springen uw leerlingen net zo ver als een cheeta? Ontdek GaiaZOO op een speelse en interactieve wijze aan de hand van leuke en leerzame  speurtochten en laat de leerlingen zelf aan de slag gaan met opdrachten en vragen. Spring zo ver als een cheeta, voel eens aan een stekel van een stekelvarken, speel het memoryspel en nog veel meer. Voor de allerjongste bezoekers heeft GaiaZOO een apart kleuterprogramma; zij ontvangen een kleutertas met een spannende fotospeurtocht, een dieren imitatiespel en een dierenmemory. En na de speurtocht? Lekker spelen in de speeltuin, de JungleTour of de DinoDome.

Stap in een adembenemende wereld van dier en natuur
Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Op de Afrikaanse savanne vinden uw leerlingen ’s werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorn en de statige giraffe. Ook de razendsnelle cheeta en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, zijn thuis op de savanne.
Loop tussen de majestueuze gieren in de Taiga|Volière. Ontdek de pluizige rode panda’s die ware boomklimmers zijn! Maak kennis met de nieuwsgierige wasberen en sta oog in oog met de wolven.
Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken!

Spelen in de DinoDome of de JungleTour
GaiaZOO biedt voor kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.
Bijzondere diersoorten
In GaiaZOO kunnen leerlingen veel bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maken ze kennis met veelvraten, muskusossen en grootoorvossen. Dit zijn diersoorten die ze in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomen. Bovendien ontdekken ze de leukste dierenweetjes tijdens diverse dierpresentaties; ervaren dierverzorgers vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Vernieuwingen
In het voorjaar van 2017 zijn er twee nieuwe diersoorten in de ZOO geïntroduceerd: de berberaap en de brulaap. Niet alleen de berberapen hebben een nieuw verblijf gekregen, ook is er een prachtig nieuw onderkomen gebouwd voor de lynxen met een 360° panorama view Taiga|Terras. Ook is er dit jaar vrouwelijk gezelschap voor de neushoornman gearriveerd. GROOT nieuws dus!

Kom je ons bezoeken?
Met de klas naar GaiaZOO kan al vanaf € 8,50 per kind. Ook bieden we diverse dagarrangementen voor een geheel verzorgd bezoek aan GaiaZOO. Nieuwsgierig? Ga naar onze website en neem contact met ons op. Kom op ontdekkingsreis in GaiaZOO!
Een schoolreis naar GaiaZOO… dat is méér dan een uitstapje, dat is een beleving!
Ga mee op avontuur en ervaar een onvergetelijk dagje uit!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (045) 567 60 70
E-mail
Website
www.GaiaZOO.nl
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine (september 2017)
Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, al 25 jaargangen hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine 1992-2017

 

Like, volg of tweet schoolreis.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+